4 værelses hus i København SV

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.008 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

44.550 kr

Leje per måned:

14.850 Kr/md

<p>Granholm er en ny karré og ø på Sluseholmen med lejeboliger. Her findes lejligheder til leje i varierende størrelser fra 54 kvm og helt op til 208 kvm fordelt på 2-5 værelser. Granholmen er en af de sidste karréer som færdiggør Slueholmens kanalby og er placeret med kanaler langs byggeriet og inderhavnen på den ene side.</p><p>I Granholm forventes Sluseholmens Sundhedshus at blive placeret i et samarbejde mellem det eksisterende apotek, praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor og fysioterapeut. Ambitionen er at skabe et sammenhængende patientforløb for brugerne af Sundhedshuset.</p><p>Umiddelbart bag Granholm vil den kommende metrostation ligge, hvilket betyder at man fra Granholm har meget nem adgang til offentlig transport til resten af København.</p><p>Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt. Henvend dig på en af de ledige boliger for at høre om mulighederne for særskilt tilladelse.</p>

Hus til leje på 93 m2 2450 København SV

På Etta Camerons Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Etta Camerons Vej i 2450

Husleje
Huslejen for denne bolig på Etta Camerons Vej ligger på 14.850 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.550 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2020-11-30.

Andre lejemål i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket kan du finde 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.