4 værelses hus i Kolding

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bertram Knudsens Vej
Depositum:

49.136 kr

Leje per måned:

10.393 Kr/md

Stort hus på 112 m2 til leje 6000 Kolding

På Bertram Knudsens Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Bertram Knudsens Vej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Bertram Knudsens Vej er 10.393 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 49.136 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.