4 værelses hus i Kongens Lyngby

Faciliteter

Areal
129m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Karen Schaks Vej
Forbrug:

450 kr/md

Forudbetalt leje:

18.995 kr

Depositum:

56.985 kr

Leje per måned:

18.995 Kr/md

<p>I Lyngby er et helt nyt rækkehuskvarter opført lige op ad Dyrehaven ved navn Trongården. Her findes 67 lejeboliger i et projekt tegnet af Arkitema Århus og boligerne består af 3 forskellige typer. Boligerne findes i mellem 64-133 m2 i enten et eller to velindrettede plan.</p><p>Boligerne er opført i 3 etager med egen indgang til den enkelte bolig fra det fri, hvilket giver beboerne en unik følelse af friluft, plads og privatliv. Boligerne er helt nyopførte og man skal som indflytter ikke tænke på vedligeholdelse.</p><h3>Lejeboliger Trongården</h3><p>Lejeboligerne er fordelt på i alt 3 typer og de fordeler sig således:</p><p><strong>Boligtype C - Stor familievenlig bolig i ét plan<br></strong>De store C-boliger er beliggende i stueplan og erideelle til seniorer, børnefamilier eller parret, der ønsker god plads. Boligen udmærker sig ved den store, separate forældreafdeling med privat badeværelse. Derudover rummer boligen yderligere to værelser, et badeværelse, bryggers, opholdsstue samt stort køkkenalrum udstyret med flot HTH-køkken og hårde hvidevarer fra Siemens. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den store,sydvendte terrasse.</p><p><strong>Boligtype C1 – To-værelses ...

Stort hus på 129 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På Karen Schaks Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 129 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Karen Schaks Vej i 2800

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Karen Schaks Vej  ligger på 18.995 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 56.985 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-02-28.

Andre lejemål i 2800 Kongens Lyngby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2800 Kongens Lyngby? I øjeblikket finder du 109 lejeboliger i 2800 Kongens Lyngby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.