4 værelses hus i Randers

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Øksen
Depositum:

29.100 kr

Leje per måned:

9.700 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stort hus på 110 m2 til leje 8900 Randers

På Øksen finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Øksen i 8900

Husleje
Du skal betale 9.700 kr. om måneden for denne bolig på Øksen.
Depositum
Du skal lægge 29.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-01-05.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejeboliger i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.