4 værelses hus i Randers NV

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Mønstervej
Forudbetalt leje:

9.950 kr

Depositum:

29.850 kr

Leje per måned:

9.950 Kr/md

<p>Charmerende rækkehus i Falbeparken.</p> <p>Dette charmerende rækkehus byder dig velkommen i en god entre hvorfra der er adgang husets køkken/alrum samt et badeværelse med vaskesøjle.</p> <p>Køkken/alrummet er godt indrettet således der fint er plads til både spiseplads og sofahjørne.</p> <p>Husets 1. sal består af en mindre repos med plads til en lille arbejdsplads/hyggekrog, toilet, to gode børneværelser samt soveværelse med indbyggede skabe.</p> <p>Der er gulvvarme over alt i boligen, Genvexanlæg som sikrer et godt indeklima og så har boligen en egen flisebelagt have, som ligger ud til et stille villakvarter.</p> <p>Herudover er der vognly til hvert hus samt et dejligt stort og funktionelt skur.</p> <p>Der er medfølger alt i hårde hvidevarer til boligen og husdyr er tilladt efter aftale med administrator.</p>

Stort hus på 103 m2 til leje 8920 Randers NV

På Mønstervej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Mønstervej i 8920

Husleje
Huslejen for denne bolig på Mønstervej ligger på 9.950 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 8920 Randers NV

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8920 Randers NV? Du kan i øjeblikket finde 40 lejeboliger i Randers NV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.