4 værelses hus i Roskilde

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ro´s Have
Depositum:

45.600 kr

Leje per måned:

15.200 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

4000 rækkehus, 4 vær., Ro´s Have, 109 kvm 5D, forudbetalt leje kr. 30400, A/C forbrug kr. 0, depositum kr. 45600, overtagelse: 1. August, terrasse, vaskemaskine, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, lejeperiode ubegrænset Hér ka du gå til alt...Roskilde Centrum C Området: På en tilbagetrukket overraskende stille grund på Ro´s Have 5D i Roskilde centrum, findes denne oase, hvor man ikke får fornemmelsen af at man er mindre end 50 meter fra det mest pulveriserende byliv i Roskilde, Ro´s Torv. Huset ligger tæt på meget – Ro´s Torv som inkluderer en veldrevet Føtex / specielbutikker / cafeer / spisesteder / biograf etc. – ligeledes ligger en godt drevet REMA 1000 butik ca. 30 meter fra din hoveddør. Der er 180 meter til den nærmeste skole. Efter ca. 10 minutters gang, så står du på stationen - der er ca. 4 min. I bil til motorvejsnetværket direkte til København – igen, husene ligger tæt på meget. Boligen: Rækkehuset rummer 109 vel udnyttede kvadratmeter inkl. 4 værelser på 2 plan. Stueplan der har gulvvarme overalt, byder dig velkommen i entréen, hvor der er god opbevaringsplads til både overtøj og sko inde bag en skydedør fra SVANE Køkkener. Herfra er der adgang til hu...

Stort hus på 109 m2 til leje 4000 Roskilde

På Ro´s Have finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ro´s Have i 4000

Husleje
Du skal betale 15.200 kr. om måneden for denne lejebolig på Ro´s Have.
Depositum
Du skal lægge 45.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 4000 Roskilde? I øjeblikket finder du 20 lejeboliger i 4000 Roskilde her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.