4 værelses hus i Silkeborg

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
15. jun 2021
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

10.400 kr

Depositum:

31.200 kr

Leje per måned:

10.400 Kr/md

På Løvstikkevej i Silkeborg udlejer vi en række lækre 2-, 3-, 4- og 5-værelses rækkehuse i varierende størrelser mellem 60 og 127 m2. INDE: Rækkehusene er alle velindrettede med køkken/alrum, badeværelse samt et eller flere værelser. Derudover har flere af rækkehusene et separat bryggers med god plads til hverdagens praktiske gøremål. UDE: Rækkehusene har alle en lækker baghave med praktiske fliser, hvor der er god plads til at indrette sig med havemøbler og skabe et hyggeligt udendørsmiljø. Foran hvert hus findes desuden et rummeligt skur med mulighed for opbevaring. I "forhaven" er det ligeledes oplagt at indrette sig med et mindre møbelsæt. HÅRDE HVIDEVARER: Alle rækkehusene har gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og hårde hvidevarer i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn og induktionskomfur. HUSDYR: PARKERING: Hver bolig har egen carport.

Stort hus på 109 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Løvstikkevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Løvstikkevej i 8600

Husleje
Du skal betale 10.400 kr. om måneden for denne bolig på Løvstikkevej.
Depositum
Du skal lægge 31.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-15.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 145 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.