4 værelses hus i Silkeborg

Faciliteter

Areal
117m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vimmerbyvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

28.500 kr

Leje per måned:

9.500 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

<p>Midt i den skønne natur i det nordvestlige Silkeborg findes byggeriet Vimmerbyvej i den populære bydel Buskelund, som kendetegnes ved nærheden til naturen samtidig med der er kort til indkøb, centrum og motorvej. Her findes både rækkehuse og lejligheder på mellem 2 og 5 værelser.</p><h3>Børnevenlige Buskelund</h3><p>I Buskelund er alt, hvad du har brug for i hverdagen med skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Via stisystem er det muligt at nå vidt og trygt omkring i området, og Silkeborg centrum er kun ca. 4 km væk.</p><h3>Oplagt for pendlere</h3><p>Fra Vimmerbyvej er der kun få minutter til motorvejen, så du på ca. en halv time når Herning eller Aarhus. Denne del af Silkeborg er derfor oplagt for pendlere, der vil bo bynært men også med hurtig adgang til motorvej.</p>

Stort hus på 117 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Vimmerbyvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 117 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vimmerbyvej i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vimmerbyvej er 9.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 28.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 148 lejeboliger i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.