4 værelses hus i Silkeborg

Faciliteter

Areal
119m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
12 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vimmerbyvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

28.500 kr

Leje per måned:

9.500 Kr/md

<p>Midt i den skønne natur i det nordvestlige Silkeborg findes byggeriet Vimmerbyvej i den populære bydel Buskelund, som kendetegnes ved nærheden til naturen samtidig med der er kort til indkøb, centrum og motorvej. Her findes både rækkehuse og lejligheder på mellem 2 og 5 værelser.</p><h3>Børnevenlige Buskelund</h3><p>I Buskelund er alt, hvad du har brug for i hverdagen med skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Via stisystem er det muligt at nå vidt og trygt omkring i området, og Silkeborg centrum er kun ca. 4 km væk.</p><h3>Oplagt for pendlere</h3><p>Fra Vimmerbyvej er der kun få minutter til motorvejen, så du på ca. en halv time når Herning eller Aarhus. Denne del af Silkeborg er derfor oplagt for pendlere, der vil bo bynært men også med hurtig adgang til motorvej.</p>

Stort hus på 119 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Vimmerbyvej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 119 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vimmerbyvej i 8600

Husleje
Du skal betale 9.500 kr. om måneden for denne bolig på Vimmerbyvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-02-15.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 148 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.