4 værelses hus i Silkeborg

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Løvstikkevej
Forudbetalt leje:

10.400 kr

Depositum:

31.200 kr

Leje per måned:

10.400 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

På Løvstikkevej i Silkeborg udlejer vi en række lækre 2-, 3-, 4- og 5-værelses rækkehuse i varierende størrelser mellem 60 og 127 m2. INDE: Rækkehusene er alle velindrettede med køkken/alrum, badeværelse samt et eller flere værelser. Derudover har flere af rækkehusene et separat bryggers med god plads til hverdagens praktiske gøremål. UDE: Rækkehusene har alle en lækker baghave med praktiske fliser, hvor der er god plads til at indrette sig med havemøbler og skabe et hyggeligt udendørsmiljø. Foran hvert hus findes desuden et rummeligt skur med mulighed for opbevaring. I "forhaven" er det ligeledes oplagt at indrette sig med et mindre møbelsæt. HÅRDE HVIDEVARER: Alle rækkehusene har gulvvarme, ventilationsanlæg, fibernet og hårde hvidevarer i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn og induktionskomfur. HUSDYR: PARKERING: Hver bolig har egen carport.

Stort hus på 109 m2 til leje 8600 Silkeborg

På Løvstikkevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Løvstikkevej i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Løvstikkevej er 10.400 kr.
Depositum
Du skal lægge 31.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket finder du 141 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.