4 værelses hus i Valby

Faciliteter

Areal
154m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
13 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Gammel Jernbanevej
Forbrug:

1.175 kr/md

Leje per måned:

22.600 Kr/md

Stort hus på 154 m2 til leje 2500 Valby

På Gammel Jernbanevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 154 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Gammel Jernbanevej i 2500

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Gammel Jernbanevej ligger på 22.600 kr. om måneden.

Andre lejemål i 2500 Valby

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2500 Valby? I øjeblikket kan du finde 148 lejeboliger i 2500 Valby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.