4 værelses hus i Vejle

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rapsvænget
Forudbetalt leje:

10.200 kr

Depositum:

30.600 kr

Leje per måned:

10.200 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

I Skibet kun 5 km fra Vejle Centrum udlejer vi 36 nybyggede rækkehuse opført i kvalitetsmaterialer og med sans for detaljen. Alle rækkehusene er 4-værelses rækkehuse i størrelsesordenen 100-103 m2. INDE: Rækkehusene er alle indrettet med køkken/alrum som boligens hjerterum. Køkkenet er lyst og funktionelt med en stor køkkenø, der kan fungere som spiseplads. Derudover består rækkehusene af tre separate værelser og et badeværelse. Nogle boliger har et bryggers, og i andre boliger er vaskesøjlen placeret i entréen. UDE: Alle boliger har egen have med græsplæne, bøgehæk og en skøn terrasse. HÅRDE HVIDEVARER: Alle boliger har gulvvarme, indbygningsovn, induktionskogeplade, vaskesølje og opvaskemaskine. HUSDYR: PARKERING: Til hvert lejemål hører en flisebelagt forhave med carport og to parkeringspladser.

Stort hus på 103 m2 til leje 7100 Vejle

På Rapsvænget finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Rapsvænget i 7100

Husleje
Du skal betale 10.200 kr. om måneden for denne bolig på Rapsvænget.
Depositum
Du skal lægge 30.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-08-01.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 197 lejeboliger i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.