4 værelses hus i Viborg

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

8.295 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Lejemålet ligger på Guldblommevej i Viborg og er opført som et 2-plans rækkehus. Dette 4 værelses lejemål er indrettet med entré og bryggers, hvorfra der er adgang til badeværelse. Fra stuen er der adgang til værelse og  åbent køkken.  Fra entrén er der trappe op til 1. sal, hvor der er soveværelse med klædeskab samt værelse, depot og toilet.

Stort hus på 110 m2 til leje 8800 Viborg

På Guldblommevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Guldblommevej i 8800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Guldblommevej  ligger på 8.295 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.