4 værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

17.850 kr

Leje per måned:

5.950 Kr/md

Beliggende kun ca. 500 m fra Frederikshavn centrum, finder vi denne 93 m2 skønne og lyse lejlighed. Lejligheden, som er på 93 m2, er med 4 værelser inkl. stue og er beliggende i et harmonisk opført boligkompleks opført i 1993. Lejligheden indeholder: Lys entre - Soveværelse - Lyst badeværelse med bruseniche og med plads til vaskemaskine - Funktionel køkken med spiseplads, køle- fryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine - 2 værelser - God regulær stue med udgang til altan. Derudover er der eget kælderrum og gode fælles faciliteter, cykelskur, fine parkeringsforhold og grønne arealer. *Ingen husdyr tilladt* Husleje pr. md.: Husleje kr. 5.950,- A conto varme kr. 530,- A conto vand kr. 420,- I alt pr. md. kr. 6.900,- A conto forbrug er beregnet ud fra tidligere lejeres forbrug og er derfor kun vejledende. Dertil kommer udgift til el, TV og internet hvor afregning sker direkte til forsyningen. Depositum: 3 x husleje kr.17.850,- Første md. husleje kr. 6.900,- Depositum inkl. første måneds husleje i alt kr. 24.750,- For yderligere information eller fremvisning, kontakt os alle hverdage mellem kl. 09:00-16:00.

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Skansegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skansegade i 9900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Skansegade er 5.950 kr.
Depositum
Du skal lægge 17.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9900 Frederikshavn? Du kan i øjeblikket finde 137 lejeboliger i Frederikshavn netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.