4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.281 kr/md

Forudbetalt leje:

9.876 kr

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Lejligheden er med hvidt køkken med emhætte, keramisk kogeplader og indbygningsovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Badeværelse med brusenkabine, vaskeskab med vask, spejlskab m. lys samt vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Fyrtræsgulve i stuer, soveværelse og entre. Linoleum på gulv i køkken.

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 9000 Aalborg

På Louisegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Louisegade i 9000

Husleje
Du skal betale 9.000 kr. om måneden for denne bolig på Louisegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.000 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-01-03.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.