4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.235 kr/md

Forudbetalt leje:

7.064 kr

Depositum:

21.194 kr

Leje per måned:

7.064 Kr/md

Lækker lejlighed med god central placering i Aalborg. Sydvendt altan. Køkken-alrum med hvidt Biga-køkken med emhætte, komfur og køle/fryseskab. Badeværelse med fliser på gulv og vægge samt brusestang. Trægulve i stue og værelser. Linoleumsbelægning på gulv i entre og køkken. Garderobeskab i soveværelse. Fælles vaskeri i kælder. Kælderrum. Der må ikke holdes husdyr.

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 9000 Aalborg

På Helgolandsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Helgolandsgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Helgolandsgade er 7.064 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.194 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-15.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.