4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
115m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

28.485 kr

Leje per måned:

9.495 Kr/md

Moderniseret 4 værelses lejlighed godt beliggende i centrum af Aalborg tæt på byens gågader, cafeer, restauranter og meget mere. Lejligheden er delevenlig til 3 personer.

Stor lejlighed på 115 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 115 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Prinsensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 9.495 kr. om måneden for denne bolig på Prinsensgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.485 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.