4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
118m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

1.200 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

27.345 kr

Leje per måned:

9.195 Kr/md

Skøn moderniseret 4 værelses delevenlig lejlighed i Aalborg med 2 altaner. Lejligheden er beliggende i en charmerende fredet ejendom med mange fine detaljer.

Stor lejlighed på 118 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 118 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 9.195 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.345 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.