4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
18. maj 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.485 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Stor rummelig delevenlig lejlighed centralt beliggende i Aalborg. Lejligheden har åbent køkken til fordeligsgang til bad/toilet samt de 4 værelser/stuer. Lejligheden har altan.

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 8.495 kr.
Depositum
Du skal lægge 25.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.