4 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. sep 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.785 kr

Leje per måned:

8.595 Kr/md

Kontor/kliniklokaler beliggende i stueetagen i ejendom centralt i Aalborg.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vesterbro  ligger på 8.595 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.785 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.