4 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. maj 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

497 kr/md

Depositum:

17.437 kr

Leje per måned:

5.416 Kr/md

I Aalborg SØ ligger denne 4 værelses lejlighed klar til indflytning.

Stor Lejlighed på 91 m2 til leje

På Umanakvej 32 finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Apartment er på hele 91 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Umanakvej 32 i 9210 Aalborg SØ

Du skal betale 5416 kr. om måneden for denne bolig på Umanakvej 32. Depositum: Du skal lægge 17437 i depositum for at leje dette lejemål. Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 9210 Aalborg SØ

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9210 Aalborg SØ? I øjeblikket finder du 26 lejeboliger i 9210 Aalborg SØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.