4 værelses lejlighed i Aalborg SØ

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

6.781 Kr/md

Stor 4. værelses lejlighed på 100 m2, beliggende på 2. sal.Lejligheden er lys og velindrettet med lyst trægulv.Fra stuen er er udgang til en skøn lukket altan med skydedøre.Afdelingen har fællesvaskeri, porttelefon, cykelparkering og stor fællesparkering. Omkring ejendommen er der store grønne områder med grillplads og legeplads.Husdyr ikke tilladt. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Afdelingen er tilmeldt Stofa. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Der gives ikke nye tilladelser til vaskemaskiner i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet. Det er ikke tilladt at holde hund, kat eller andre husdyr (fx mink...

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 9210 Aalborg SØ

På Thulevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Thulevej i 9210

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Thulevej ligger på 6.781 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.000 kr.

Andre lejemål i 9210 Aalborg SØ

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9210 Aalborg SØ? Du kan i øjeblikket finde 23 lejemål i Aalborg SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.