4 værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skt. Pauls Kirkeplads
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

37.919 kr

Leje per måned:

12.118 Kr/md

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Skt. Pauls Kirkeplads finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skt. Pauls Kirkeplads i 8000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skt. Pauls Kirkeplads er 12.118 kr.
Depositum
Du skal lægge 37.919 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.