4 Værelses lejlighed i Assens

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Brydes Alle

Leje per måned:

9.275 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

4 Værelses lejlighed i Assens/nCharmerende, familievenlig ejendom opført i stil med det eksisterende købstadsbyggeri med gule, blødstrøgne mursten og stilrene hvide vinduer. Ejendommen er opført i 1989 og består af 36 lejligheder. På ejendommens område er et dejligt fællesareal med legeplads. Brydes Allé er centralt beliggende i byområdet i Assens. Ejendommen ligger omkring den gamle vanddam i Assens, som giver en vidunderlig udsigt til en smuk natur med spændende, gamle træer og en lille sø.

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 5610 Assens

På Brydes Alle finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Brydes Alle i 5610

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Brydes Alle ligger på 9.275 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5610 Assens

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5610 Assens? Du kan i øjeblikket finde 14 lejeboliger i Assens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.