4 værelses lejlighed i Billund

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Byens Plads
Forudbetalt leje:

12.875 kr

Depositum:

38.625 kr

Leje per måned:

12.875 Kr/md

Ønsker du at bo i et flot og unik nybygget boligbyggeri i hjertet af Billund med skønne terrasser? Så er denne lejlighed i Billund Terrasse uden tvivl noget for dig. Lejligheden er godt og morderne indrettet, og til lejlighed hører bl.a. skøn terrasse, egen parkeringsplads i p-kælder med bilelevator samt depotrum. Lejligheden byder på 4 værelser fordelt på 92,8 kvm, med 37 kvm terrasse og 12 kvm havestue. Lejen er + forbrug. El afregnes direkte til forsyningsselskabet. Varme afregnes direkte til forsyningsselskabet. Vand opkræves aconto.

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 7190 Billund

På Byens Plads finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Byens Plads i 7190

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Byens Plads er 12.875 kr.
Depositum
Du skal lægge 38.625 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7190 Billund

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 7190 Billund? Du kan i øjeblikket finde 10 boliger til leje i Billund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.