4 værelses lejlighed i Brønderslev

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Finsensvej
Depositum:

25.086 kr

Leje per måned:

7.152 Kr/md

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 9700 Brønderslev

På Finsensvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Finsensvej i 9700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Finsensvej ligger på 7.152 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.086 kr.

Andre lejeboliger i 9700 Brønderslev

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9700 Brønderslev? Du kan i øjeblikket finde 93 lejemål i Brønderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.