4 værelses lejlighed i Brovst

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Teglvænget
Forbrug:

172 kr/md

Leje per måned:

7.670 Kr/md

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 9460 Brovst

På Teglvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Teglvænget i 9460

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Teglvænget  ligger på 7.670 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 9460 Brovst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9460 Brovst? I øjeblikket kan du finde 25 lejeboliger i 9460 Brovst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.