4 værelses lejlighed i Grindsted

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fynsgade
Forbrug:

900 kr/md

Leje per måned:

4.454 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7200 Grindsted

På Fynsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fynsgade i 7200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Fynsgade er 4.454 kr.

Andre lejeboliger i 7200 Grindsted

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7200 Grindsted? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Grindsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.