4 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

1.265 kr/md

Leje per måned:

6.185 Kr/md

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 6100 Haderslev

På Varbergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Varbergvej  ligger på 6.185 kr. om måneden.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 boliger til leje i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.