4 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

20.404 kr

Leje per måned:

6.185 Kr/md

Afdelingen består af 109 lejligheder, som er opført i 1981 Varbergparkens afdeling 29 tilbyder rummelige lejligheder på mellem 65 og 95 kvadratmeter og med to til fire værelser. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 6100 Haderslev

På Varbergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Du skal betale 6.185 kr. om måneden for denne bolig på Varbergvej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.404 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2020-10-01.

Andre lejeboliger i 6100 Haderslev

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6100 Haderslev? I øjeblikket finder du 95 lejeboliger i 6100 Haderslev her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.