4 værelses lejlighed i Haderslev

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. sep 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Varbergvej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

23.801 kr

Leje per måned:

7.326 Kr/md

Afdelingen består af 42 lejligheder samt 35 rækkehuse der er opført i 1972/1979. Rækkehusene har egen terasse og have. Afdelingen ligger tæt ved skole. Der er attraktive parklignende grønne områder med stisystemer. Centralt i området er to beboerhuse til aktiviteter og to selskabslokaler.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 6100 Haderslev

På Varbergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Varbergvej i 6100

Husleje
Du skal betale 7.326 kr. om måneden for denne lejebolig på Varbergvej.
Depositum
Du skal lægge 23.801 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejemål i 6100 Haderslev

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6100 Haderslev? Du kan i øjeblikket finde 95 lejemål i Haderslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.