4 værelses lejlighed i Hadsund

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

18.448 kr

Leje per måned:

6.719 Kr/md

Dejlig stor 4. værelses lejlighed på 92 m2., beliggende på 2. sal i et etagebyggeri.I lejligheden er der komfur og emhætte. køleskab skal medbringes. Lejligheden har altan.Der er store grønne arealer med plads til leg, spil og grill.Til brug for afdelingens beboere er der fællesvaskeri, cykelkælder og et stort of velholdt fælleshus.Der er mulighed for at leje en garage. Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Afdelingen er tilmeldt Stofa. Lejerbo meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med f...

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 9560 Hadsund

På Solbakken finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Solbakken i 9560

Husleje
Du skal betale 6.719 kr. om måneden for denne bolig på Solbakken.
Depositum
Du skal lægge 18.448 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9560 Hadsund

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9560 Hadsund? Du kan i øjeblikket finde 15 boliger til leje i Hadsund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.