4 værelses lejlighed i Hadsund

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Solbakken
Depositum:

19.100 kr

Leje per måned:

6.945 Kr/md

God børnevenlig afdeling ca. 800 m. fra centrum af byen i Hadsund. Store grønne arealer og plads til fodboldspil. Der er en stor legeplads i området ligesom der er shelter og grill plads. Der er etagebyggeri med henholdsvis 2 - 3 og 4 etager og 1 plans rækkehuse. Etagebyggeriet er opført mellem 1972-81. I lejlighederne er der komfur og emhætte. Der er ikke køle-/fryseskab i lejemålene. Der er mulighed for små haver i stueetager og altaner til alle lejligheder på etagelejemålene. De gule rækkehuse er opført mellem 1985-88. Alle rækkehuse indeholder køle-/fryseskab, komfur og emhætte. Der er klargjort til egen vaskemaskine. Der er en god størrelse have med terrasse. Afdelingen har et pænt og velholdt fællesvaskeri, og et dejligt stort fælleshus, grillplads. Der er cykelkælder i etagebyggeriet. Der er indgået driftsaftale med Stofa og Eniig. Man tilmelder selv og der afregnes direkte med leverandør. I etagebyggeriet er der mulighed for pulterrum i kælderen. Desuden er der 17 garager til udlejning for afdelingens beboere. A´conto vand og varme opkræves over huslejen. El betales direkte til leverandører. Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen. Der må ikke holdes husdyr hund...

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 9560 Hadsund

På Solbakken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Solbakken i 9560

Husleje
Du skal betale 6.945 kr. om måneden for denne lejebolig på Solbakken.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.100 kr.

Andre lejeboliger i 9560 Hadsund

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9560 Hadsund? Du kan i øjeblikket finde 15 lejemål i Hadsund netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.