4 værelses lejlighed i Hirtshals

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
168 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fyrrevænget

Leje per måned:

6.098 Kr/md

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 9850 Hirtshals

På Fyrrevænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fyrrevænget i 9850

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Fyrrevænget ligger på 6.098 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 9850 Hirtshals

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9850 Hirtshals? Du kan i øjeblikket finde 49 lejeboliger i Hirtshals netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.