4 værelses lejlighed i Holstebro

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Asagården
Forbrug:

1.008 kr/md

Leje per måned:

6.468 Kr/md

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 7500 Holstebro

På Asagården finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Asagården i 7500

Husleje
Du skal betale 6.468 kr. om måneden for dette lejemål på Asagården.

Andre lejemål i 7500 Holstebro

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7500 Holstebro? I øjeblikket kan du finde 59 lejeboliger i 7500 Holstebro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.