4 værelses lejlighed i Holstebro

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
23 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skjoldgården
Depositum:

11.160 kr

Leje per måned:

6.073 Kr/md

Afdelingen er opført i 1974 og totalrenoveret i 2007/08, med nye køkkener, vinduer og lukket altan. Skjoldgården ligger 3 km fra centrum i et dejligt grønt område med skoler og institutioner samt indkøbsmuligheder. Der er 2 store nyindrettede legepladser og et meget velfungerende trivselshus for områdets beboere. Der hører kælderrum til hver lejlighed og der er mulighed for leje af carport. Afdelingen råder over selskabslokaler og 3 moderne fællesvaskerier med tørre- og rullerum. Der er dart- og billardklub i afdelingen. Boligerne er tilsluttet kabel tv og der kan vælges mellem 3 antennepakker. Varme, vand og antenne opkræves a/c sammen med huslejen. El afregnes direkte til Vestforsyning A/S. Bemærk at afdelingen har tilføjelser til Hundelovens Forbudsordning. Listen kan rekvireres ved henvendelse til regionskontoret. Tv-signalet leveres af YouSee via en kollektiv aftale. Det er tilladt at have 2 husdyr (hund eller kat) dog ikke kamp-/muskelhunde. Det kræver skriftlig tilladelse som fås hos varmemesteren. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7500 Holstebro

På Skjoldgården finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Skjoldgården i 7500

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Skjoldgården er 6.073 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 11.160 kr.

Andre lejemål i 7500 Holstebro

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7500 Holstebro? Du kan i øjeblikket finde 59 lejemål i Holstebro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.