4 værelses lejlighed i København Ø

Faciliteter

Areal
117m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
78 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Borgm. Jensens Allé
Forbrug:

1.200 kr/md

Forudbetalt leje:

20.300 kr

Depositum:

60.900 kr

Leje per måned:

20.300 Kr/md

Lejligheden Lejligheden er nyrenoveret og opført i lyse og tidsløse materialer, med stort lysindfald, solide parketgulve samt hvidmalede vægge, lofter og paneler. Den rummelige stue leder op til et funktionelt køkken med god skabsplads, komfur, køle- og fryseskab, emhætte samt opvaskemaskine. Badeværelse byder på separat bruseniche og vaskesøjle. I værelserne findes der skabe, med mulighed for opbevaring, og der er desuden tilknyttet et 3-4 kvm depotrum i kælderen. Det er muligt at ansøge om husdyrstilladelse i alle vores lejemål. NB: billederne viser ikke den eksakte lejlighed, men er i stedet billeder fra en lejlighed med samme planløsning og i samme stand. Der kan forekomme mindre variationer i vindues-, altan- og radiatorplaceringer mellem boliger af samme type. Desuden kan udsigten variere, hvis typebilledet er taget fra en etage lidt højere oppe eller længere nede end den pågældende lejlighed. Derfor kræver vi altid, at du skal med ud på en fremvisning inden du kan underskrive en lejekontrakt, så du er helt sikker på, hvad du får. Ejendommen Østerfælled Torv er en af Østerbros hyggeligste og bedst placerede ejendomme. Ejendommen er opført i 1994, men er løbende blevet reno...

Stor lejlighed på 117 m2 til leje 2100 København Ø

På Borgm. Jensens Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 117 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Borgm. Jensens Allé i 2100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Borgm. Jensens Allé er 20.300 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 60.900 kr.

Andre lejeboliger i 2100 København Ø

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2100 København Ø? I øjeblikket kan du finde 127 lejeboliger i 2100 København Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.