4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Knud Hansens Vej
Depositum:

19.119 kr

Leje per måned:

6.373 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

6000 4 vær. lejlighed, 89 m2, Knud Hansens Vej 14 2, 0 mdr forudbetalt leje, 19119 i depositum, lejeperiode ubegrænset, A/C forbrug pr mdr 1040, altan, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, kælderrum Denne lyse og rummelige 4-værelses lejlighed ligger i rolige omgivelser i Kolding Sydvest. Lejligheden består af en stor stue med udgang til altan, et soveværelse og to mindre værelser. Køkkenet er fuldt udstyret med opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og kølefryseskab. I køkkenet er der desuden en lille spiseplads, hvilket gør lejligheden velegnet til familier og til at dele.

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 6000 Kolding

På Knud Hansens Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 89 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Knud Hansens Vej i 6000

Husleje
Du skal betale 6.373 kr. om måneden for dette lejemål på Knud Hansens Vej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.119 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-23.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 235 boliger til leje i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.