4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Jernbanegade

Leje per måned:

7.490 Kr/md

4 vær. meget charmerende nyere lejlighed på 87 m2 med alt i hårde hvidevarer og stor altan. Meget velegnet som delebolig med 3 gode soveværelser og fælles stue/køkken.

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 6000 Kolding

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Jernbanegade i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Jernbanegade ligger på 7.190 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.