4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
108m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skovparken
Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

9.097 Kr/md

Afdelingen ligger i et område med mange fællesaktiviteter og gode tilbud til både børn og unge. Du kommer tæt på skov og rekreative områder, og der er kort afstand til Kolding Storcenters gode tilbud, golfbanen og bybus. Ejendomme har gode og rummelige lejligheder med store, lukkede altaner. Stuelejlighederne har have. Lejlighederne er godt indrettet og har nyere køkkener og badeværelser. Der er gode parkeringsmulighder og mulighed for at leje en garage. I denne afdeling er der fleksibel udlejning. Læs mere under "om bovia" - "udlejningsregler". Se mere på www.skovparken.dk

Stor lejlighed på 108 m2 til leje 6000 Kolding

På Skovparken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 108 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skovparken i 6000

Husleje
Du skal betale 9.097 kr. om måneden for denne lejebolig på Skovparken.
Depositum
Du skal lægge 21.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.