4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

730 kr/md

Leje per måned:

5.652 Kr/md

Stor Lejlighed på 78 m2 til leje

På Gøhlmannsvej 15 finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Apartment er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gøhlmannsvej 15 i 6000 Kolding

Huslejen for denne bolig på Gøhlmannsvej 15 ligger på 5652 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 271 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.