4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

22.340 kr

Leje per måned:

9.359 Kr/md

Disse lækre ejendomme ligger i Kolding Centrum i gåafstand fra byens pulserende liv. Rækkehusene har tilhørende have og ejendommen ligger placeret tilbagetrukket fra generende trafik. Der er p-pladser.

Stor lejlighed på 112 m2 til leje 6000 Kolding

På Borgergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Borgergade i 6000

Husleje
Du skal betale 9.359 kr. om måneden for denne bolig på Borgergade.
Depositum
Du skal lægge 22.340 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.