4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

19.896 kr

Leje per måned:

7.917 Kr/md

Afdelingen ligger i et område med mange fællesaktiviteter og gode tilbud til både børn og unge. Du kommer tæt på skov og rekreative områder, og der er kort afstand til Kolding Storcenters gode tilbud, golfbanen og bybus. Ejendomme har gode og rummelige lejligheder med store, lukkede altaner. Stuelejlighederne har have. Lejlighederne er godt indrettet og har nyere køkkener og badeværelser. Der er gode parkeringsmulighder og mulighed for at leje en garage. I denne afdeling er der fleksibel udlejning. Læs mere under "om bovia" - "udlejningsregler". Se mere på www.skovparken.dk

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 6000 Kolding

På Skovparken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skovparken i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Skovparken er 7.917 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.896 kr.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.