4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Dalbygade

Leje per måned:

7.690 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

4 værelses herskabslejlighed på 131 m2 med trægulve og stuklofter samt nyere badeværelse.

Stor lejlighed på 131 m2 til leje 6000 Kolding

På Dalbygade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 131 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Dalbygade i 6000

Husleje
Du skal betale 7.690 kr. om måneden for denne bolig på Dalbygade.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 208 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.