4 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
108m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skovparken
Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

8.360 Kr/md

Stor lejlighed på 108 m2 til leje 6000 Kolding

På Skovparken finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 108 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skovparken i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Skovparken ligger på 8.360 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.600 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.