4 Værelses lejlighed I Odense C

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ansgargade

Leje per måned:

8.720 Kr/md

4 Værelses lejlighed I Odense C/nÆldre, pæn nyrenoveret gulstensejendom med hvide vinduer. Lejlighederne er store og lyse 2-4 værelses lejligheder på mellem 40-159 kvm. Ejendommen har de sidste 10 år gennemgået en total istandsættelse, så ejendommen fremstår velholdt. I kælderen er der indrettet et depotrum, vaskeri, cykelparkering og servicerum for ejendomsfunktionæren. Husdyr tilladt efter aftale. Ejendommen er beliggende tæt på indkøbscenter nær Odense Centrum, og i gåafstand til Munke Mose – et grønt område ved Odense Å. Elevator forefindes kun på adressen, Ansgargade 11.   Denne 4-værelses lejlighed, byder på et veldisponeret køkken og et nydeligt badeværelse. Boligen har to gode værelser, hvoraf det ene har integrationsskabe og udgang til altan. Lejligheden rummer desuden en flot stue én-suite med franske dobbeltdøre. Lejligheden har en god planløsning, hvilket gør den velegnet som delebolig.

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 5000 Odense C

På Ansgargade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 91 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ansgargade i 5000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Ansgargade ligger på 8.720 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.