4 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
159m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ansgargade

Leje per måned:

13.970 Kr/md

4 værelses lejlighed i Odense C/nÆldre, pæn nyrenoveret gulstensejendom med hvide vinduer. Lejlighederne er store og lyse 2-4 værelses lejligheder på mellem 40-159 kvm. Ejendommen har de sidste 10 år gennemgået en total istandsættelse, så ejendommen fremstår velholdt. I kælderen er der indrettet et depotrum, vaskeri, cykelparkering og servicerum for ejendomsfunktionæren. Husdyr tilladt efter aftale. Ejendommen er beliggende tæt på indkøbscenter nær Odense Centrum, og i gåafstand til Munke Mose – et grønt område ved Odense Å. Elevator forefindes kun på adressen, Ansgargade 11.   Denne lejlighed på hele 159 kvadratmeter, byder på et nyere veldisponeret køkken, samt nyistandsat badeværelse. Rummenes ukonventionelle udformning skaber spil og liv, i denne unikke bolig, der har to gode værelser med integrationsskabe, samt tre store stuer og to seperate altaner. Lejligheden har en god planløsning, hvilket gør den velegnet som delebolig.

Stor lejlighed på 159 m2 til leje 5000 Odense C

På Ansgargade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 159 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ansgargade i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Ansgargade er 13.970 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket finder du 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.