3-værelses lejlighed i Øgadekvarteret

Faciliteter

Areal
111m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fyensgade
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

7.200 kr

Depositum:

21.600 kr

Leje per måned:

7.200 Kr/md

Stor lejlighed på 111 m2 til leje 9000 Aalborg

På Fyensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 111 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Fyensgade i 9000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Fyensgade  ligger på 7.200 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.