4 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søren Møllersgade
Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

20.550 kr

Leje per måned:

6.850 Kr/md

Stor herskabelig lejlighed i centrum af Randers. Der er 2 stuer og 2 soverum. Flotte stuklofter og plankegulve. Renoveret køkken og bad med alt i hvidevarer. Beliggende kun 200 m fra banegården.

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 8900 Randers

På Søren Møllersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 130 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Søren Møllersgade i 8900

Husleje
Huslejen for denne bolig på Søren Møllersgade ligger på 6.850 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.550 kr.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.