4 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
119m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
113 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søren Møllersgade
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

21.546 kr

Leje per måned:

7.182 Kr/md

Dejlig 4-værelses lejlighed i centrum af Randers. Ny renoveret bad og køkken- stuklofter og plankegulve-fælles gårdanlæg

Stor lejlighed på 119 m2 til leje 8900 Randers

På Søren Møllersgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 119 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Søren Møllersgade i 8900

Husleje
Du skal betale 7.182 kr. om måneden for dette lejemål på Søren Møllersgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.546 kr.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.